Mä INHOAN nykyihmisten kauneusihanteita. Ja sitä mitä niistä seuraa.

Jos sä et ole tarpeeksi laiha (mitä tää meinaa, miettikää itse), niin sut leimataan läskiksi ja saat varmasti kuulla siitä. Normaalipainoisillakin ihmisillä on syömishäiriöitä, anoreksiaa ja muuta. Ulkonäköpaineet aiheuttavat varmasti myös masennusta. Varmasti joskus ahdistaa, kun katsot peiliin ja ajattelet että olet taas lihonut, että sä olet lihava. Pahimmilaan tästä syntyy kierre, sulla ei ole enää aikaa ajatella oletko sä onnellinen, kun kaikki aika menee ulkonäöstä murehtimiseen.

Onko sulla mitään toivoa elämässä, voiko kukaan mies koskaan vilkaistakaan sua kun sä olet niin läski? Eikö ne tykkää vain laihoista, kauniista naisista? Koska sä et ole tikkulaiha, niin sut on tuomittu.

Varmasti nämä pyörivät joskus teidänkin päässänne tai olette ainakin joskus ajatelleet näitä.

Totuushan tämä ei ole, mutta eivätkö nämä pojat saa median/ihan minkä tahansa kautta vääristyneen käsityksen kauniista naisesta, eikö ne etsi silloin itselleen sellaista naista, joka niistä on kaunis.

En mä tässä nyt sillä, tekee vain hyvää olla laihempi ja niin, juu, mutta tämä tikkulaihojen immeisten ihannointi on järjetöntä. Enkä mä ole puhunut edes kauneusleikkauksista ja muusta yhtä turhasta, jota suoritetaan vain sen takia että ihmiset tahtoo olla kauniita.

Millainen ihminen on kaunis? Katsotaanko me vaan, että kuinka laiha ihminen on, kuinka paljon sillä on meikkiä, kuinka isot rinnat (naisten tapauksessa) sillä on.

Tuskimpa, mutta media tumputtaa näitä ihanteita joka tuutista. Ja aina me vaan tahdotaan olla kauniimpia, että me kelvattaisiin aina vaan vaativaisemmalle yhteiskunnalle. Pitäisikö meidän olla onnettomia ja laihoja, huolehtia koko ajan siitä miltä me näytetään ja syödä pelkkiä porkkanoita. Järjetöntä, mutta varmasti joidenkin kohdalla totta.

Onnellisuus ei riipu siltä, miltä näyttää. Vaikka tämä vaikuttaisi olevan ihmisten käsitys. Jos sä olet kaunis ja muutenkin menestyvä, sä olet silloin myös onnellisempi, koska sulle riittää seuralaisia, mainetta ja muuta.

Mä en puhu tässä nyt syvällisemmin, mutta musta tämä on raivostuttava ongelma.

Kuka tiesi, että iso osa täysin normaalipainoisista tytöistä pitää itseään ylipainoisena, ja monet ylipainoiset pojat itseään normaalipainoisena. o_O