Juhuu! Aisy täällä!

1880180.jpg

Olen hurahtanut nyt ihan totaalisesti Death Noteen! Ja ehdottomasti Melloon ja Mattiin. (Ne on tyyppejä sieltä, jos ihmetyttää.)

Anyway, kuitenkin, ne kaksi on niin söpöjä!

Parhaita doujinsheja (Japanissa erittäin suosittu fanitaiteen laji) Mattista ja Mellosta ovat ehdottomasti Birthmark, Me too ja Mizutemari ja Love Traveling on myös ihana, vaikka sitä ei ehkä kannata pienimpien lukea... -.- Ainiin! Limelight on myös ehdottomasti ultimativ! Se ei ole niin söpöilyä niin kuin jotkut noista (ei ne kaikki ole... -.-), mutta se on ehdottomasti yksi parhaista. Ja melkein (taas) unohdin, Rag on myös ihan lukemisen arvoinen.

Vaikka en perustakaan Nearista (taas yksi tyyppi) sitten yhtään, niin hänestä ja Mellosta erittäin hyviä doujinsheja ovat Chocolate kiss ja Maria. Kannattaa lukea. =)

Eikö ole jännää, että Matt on oikeasti pelkkä sivuhahmo, jota näytettiin animessakin jotain 2 minuuttia ja niin edespäin. Ja tiedättekös toista niin sivuhahmoa, joka on saanut niin paljon rakkautta?

Jos saisin teidät nyt koukutettua myös doujinsheihin, niin tässä pari linkkiä mistä noita löytyisi:

Täällä Todella paljon erilaisia doujinsheja Death Notesta (tietty! Muistutin nyt vaan... -.-)

Sieltä vaan etsimään...

Ja tuolta kannattaa vielä katsoa:

Ja Limelightin sanat englanniksi tässä.

Ja olen sitten keräillyt niitä vähän sieltä sun täältä, tuossa ei ole kuin osa, mistä löytyy aika paljon. Ja yrittäkääs etsiä Me too englanniksi, itse en meinannut löytää aluksi. Ja Birthmark on myös englanniksi ja Chocolate Kiss ja Love Traveling. Sanoin nyt ihan vaan, on inhottava ladata japaniksi, kun englanniksikin löytyy... Ja suurin osahan noista on kääntämättömiä eli Japaniksi...

Ja muistakaa myös lukea Deathia ihan oikeana mangana ja katsokaa anime! One Mangasta löytyy manga englanniksi ja animekin löytyy englanniksi varmaan YouTubesta, en ole ihan varma... Kuudenteen jaksoon asti löytyy suomeksi, siunattu olkoon se ihminen joka on kääntänyt.

Jos joku nyt tajusi jotain, niin hihkaiskoon. Tuo selostukseni on nimittäin tosi hajanainen ja ihan hullu.

Ainiin, ja tsekatkaa tuo, siellä on lisää doujinsheja ja kaikkea muuta...

Ja bonukseksi muutama kuva:

matt but i wikes my icecream

Matt on tuo punahiuksinen, jolla on uimalasit (?) päässä ja Mello tuo toinen...

mello matt cute Photobucket Se syö suklaata! Jee! ( Mello mussuttaa sitä koko ajan)

P.S. Hassua että kaikilla jotka kasvoivat siellä missä lie Whammy Housessa (joku orpokoti) on joku addiktio. L syö koko ajan makeaa, Mello suklaata, Near on palapeliriippuvainen (mikä sana...) ja Matt pelaa koko ajan jotain pelejä.

P.P.S. Mellon oikea nimi on Mihael Keehl ja Mattin Mail Jeevas.

P.P.P.S. Te ette tajunneet mitään, älkää yrittäkö edes valehdella että ymmärsitte.

P.P.P.P.S. Nyt on ihan oikeasti lopetettava. Kello on jo 10 vaille 12 ja jos äiskä herää ja eksyy tänne niin arvatkaa kenet se ekana hirttää... O__O

Lisää tekstiä sitten myöhemmin...


       1207413179_turesmatt4.jpg

//Edit: Muokattu 5.9.-08, 22:36//