dn-mattxmeello.jpg Matt & Mello image by Kirshou

Heii! Aisy palasi taas piinaamaan teitä! (Kirjoitankin täällä eniten. Pitäisikö laittaa pystyyn ihan oma blogi..?)

Ja saatte koko jutun ajan kärsiä MattxMello kuvista, niitä on varmaan enemmin kuin tekstiä. Haahaa, kärsikää.

Ihan näin aluksi, haluaisin ilmoittaa kaikille, että muutin meseosoitettani, vaikka en tässä alakaan kuuluttamaan uutta osoitettani...

Minulla ei ole edelleenkään mitään puhuttavaa, kunhan höpisen. Ainiin, taisihan minulla ollakkin...

mm14.jpg Mello X Matt image by DarkRose86 mm010.jpg matt mello image by ANIME-88

Nyt kun muistan, niin lukekaa noitten edellisten doujinshejen lisäksi myös Angel's song. Sekin löytyy englanniksi, itse löysin sen melkein vahingossa ja säästelemättä aikaa ja vaivaa. Muistuttaisin, että doujinshi tapahtuu jo siinä ajassa, kun Matt on kuollut. (Katsokaa, tiedän minäkin jotain, olen lukenut jopa sen verran varsinaista mangaa.) Jännää... Onko Mellokin jo kuollut..? Vaikeaa...

                             011402be.jpg Matt & Mello image by Autricum 

Minulla oli tänään ajatuskatkos. Tein matikan läksyjä ja siellä oli jotain sekavaa, mistä syntyi lopulta ihan selvä lasku, joka oli 3-10. Okei, ihmettelin mitä sekin on ja yritin laskea sormilla. Lopulta päädyin siihen että se on -8. Ja sekin meni metsään. Muu valisti, että se on -7. Kiitos, olisin muuten jättänyt sen tuloksen sinne vihkoon.

MelloXMatt15.jpg Matt and Mello image by cooldragonkid  

Mitä te muuten tekisitte jos saisitte käsiinne Death Noten? (Joo, ihan kuin se olisi olemassa)

Minä en uskoisi, että se olisi oikea, vaan pitäisin sitä jonain roinana. Ottaisin sen silti... Ja kirjoittaisinko jonkun nimen..? Olen tosi heikkohermoinen, en ehkä uskaltaisi. Tai ehkä kirjoittaisin. Muutaman tyypin, loppuisi se kiusaaminen siihenkin. (Joo, olen koulukiusattukin, miten mukavaa. Luultavasti tulen lörpöttelemään vielä siitäkin.)
Jos se sattuisikin toimimaan, niin saisin jonkun kohtauksen. Pitäisi käyttää lyijykynää, voisi kumittaa ne nimet pois. Mutta en minä tahdo ketään shinigamia seurakseni! Ja sen näkee jos koskee siihen vihkoon. Paskat.

Death Notesta vielä... Raitohan tappoi vain "pahoja" (en usko hyvään ja pahaan, ne on sitten saakelin harhaanjohtavia käsitteitä) ihmisiä, murhaajia ja sen sellaisia. Ja itse hän oli täydellinen "jumala". Mutta kun Raito oli murhannut joitakin, niin eikö hänestäkin tullut siinä sivussa murhaaja..? Eli Raito oli ihan yhtä murhaaja kuin ne tappamansa ihmisetkin ja se tarkoittaa sitä että hänetkin olisi saanut tappaa tuosta vaan... Ihan sama kenet murhaa tai mitä se murhattu on tehnyt, on joka tapauksessa itsekin sen jälkeen murhaaja. (Hihkaiskaa jos tajusitte.)

cross.jpg Angels Song - Matt x Mello image by sabaku_punk

Mello on muuten aivan mahtava tyyppi, vaikka ensinäkemältä ei vaikutakaan erityisen sympaattiselta. Hän on yksi niitä harvoja, joita tunteet ajavat aivan selvästi eteenpäin ja jos hän tahtoo jotain niin hänhän ottaa sen - keinoja kaihtamatta.

mm01.jpg matt mello image by ANIME-88 

Kummini tulee muuten huomenna miehensä kanssa meille viikonlopuksi. Ja en saa taaskaan nukkua, vaikka joka aamu pitää mennä kahdeksaan kouluun... Paitsi onhan se kummi hauska nähdä.

Huomenna pitää tehdä kiisseliä ja äiskän kanssa muffinseja, ennenkuin ne vieraat tulee...

Ei kai muuta..? Tulen höpöttelemään tänne huomennakin jos jaksan...

Ainiin, Muu ja Niittikin voisivat puhua jotain..? Ei sen tarvitse olla mitään järkevää vai onko minunkaan lörpöttelyni..? Joten hopi hopi, vauhtia tai laitan pystyyn oman blogin, tämähän on kuin yksin kirjoittaisi.

1213063197993.jpg Mello and Matt kiss image by HSkeleton

Ainiin! Ja tehän katsotte tämän! Se on loistava, ultimativ, wunderbar, kerrassaan prima! Joten hus, katsokaa se, älkääkä unohtako sanoja. Ne sopivat niin hyvin että itkettää...

Ja tämä tässä on myös täydellinen! Laulu on muuten ensimmäisiä, joista katsoin animen musavideoita. ( Juuh, se taisi olla Fruits Basketista, Akitosta...) Mutta anyway, nuokin sanat ovat niin hyvät. Osaan tämän laulun ulkoa.

6bc7830d.jpg Matt & Mello image by Autricum