Mikä on teidän lempimanganne-tai animenne? (P.S. Tämä tässä on Aisy)

Minun on ehdottomasti Fruits Basket!

Fruits_basket_5.jpg

Aivan mahtava manga/anime. Animen olen nähnyt kokonaan ja manga ilmestyy ensi kuussa suomeksi tänne pimeään pohjolaankin!

Furuban perusjuoni on tämä:

16-vuotiaan Toru (Tohru) Hondan äiti kuolee auto-onnettomuudessa, jonka seurauksena Toru muuttaa isoisänsä luokse. Valitettavasti talo menee remonttiin ja Toru joutuu metsään telttaansa asumaan. Mutavyöryn tuhottua Torun teltta, päätyy hän lopulta kaikenlaisten sattumusten kautta asumaan Sohman perheen omistamaan taloo Yuki ja Shigure-nimisten poikien luo. Myöhemmin Kyo-niminen poika haastaa Yukin tappeluun, jolloin Toru vahingossa putoaa Kyon päälle, jolloin hän muuttuukin kissaksi! Toru saa kuulla Sohman perheen kirouksesta, jonka takia kukaan heistä ei voi halata vastakkaisen sukupuolen henkilöä muuttumatta oman syntymävuotensa kiinalaisen eläinradan eläimeksi. Toru saa joka tapauksessa jäädä asuman heidän luokseen, ja oppia tuntemaan lukuisat muut Sohman perheen jäsenet.

Paras tyyppi eläinradasta on Ayame. Hän on käärme ja ihan hullu.
Ayame Sohma on yksi puheliaimmista Sohmista. Joka jaksossa, jossa Ayame on, hän puhuu liikaa. Ayame on Yukin isoveli ja Yuki on aina huutamassa Ayamelle. Ayamella on oma kauppa, jossa myydään miehille naisten vaatteita. Ayame tulee usein kylään Shiguren taloon ihan huvikseen. Ayame käyttää aina tyttömäisiä vaatteita, niitähän hänen kaupassaankin myydään...

Tässä pari kuvaa...

Ayame   Ayame

Ayame on siis eläinradasta lempparini, mutta koko Furuban paras tyyppi on ehdottomasti...

Akito!!!

Akito on Sohmien johtaja. Hänen puheensa ovat yleensä vain valetta, kuten se, että Tohru olisi hänen mielestään muka ihana, kaunis ja mukava. Akito ei nimittäin pidä Tohrusta. Akito on koko ajan Yukin perässä "kiusaamassa" häntä. Akito on "Jumala" ja hän yrittää pitää salaisuuden salassa muilta ihmisiltä. Akito ei välitä melkein kenestäkään.

Pari kuvaa hänestäkin...

  3433660987a5845881230l.jpg

3433660987a5845900872l.jpg Juonipaljastus! Akito on oikeasti tyttö... =O

Hihhii, siinä taas tämän päivän juttuja...

- Aisy, jolla taitaa on nähtävästi tapana pitää A:lla alkavista henkilöistä..? *nauraa*

FruitsBasket.jpg